АНОНСИ

РЕЗУЛТАТИ ОТ ЖУРИРАНЕ НА ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС “ПЪТЯТ КЪМ МУГЛА”

 РЕЗУЛТАТИ ОТ ЖУРИРАНЕ НА

ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС "ПЪТЯТ КЪМ МУГЛА"

 

На 27 юли 2021 г. приключи окончателното журиране на кадрите качени в едноименния албум в групата на клуба във Фейсбук. Журирането беше извършено от жури в състав:

 

1. Генчо Петков EFIAP, ф.х., HonAPB - Председател

2. Росен Коларов ф.х.

3. Светослав Драгиев - представител на фотоклуб Осмо изкуство и Фотографски системи

 

За конкурса бяха получени общо 74 бр. снимки. Оценката на журито се формира на базата на  точкова система на анонимен принцип, като на всяка снимка е присвоен като име на файла, случаен номер за осигуряване на анонимност на авторите. Всеки от членовете на журито е оценявал кадрите по 3 критерия - тематичност, художествени качества и техническо изпълнение.

НАГРАДИ

 

награда - Две нощувки със закуски за двама в хотел "Мугла" - се присъжда на Тодор Русинов за следния кадър:

 

1_nagrada

 

II награда - Чанта за дрон Lowepro Droneguard CS 200 се присъжда на Илиян Илиев за следния кадър:

 

2_nagrada

 

III награда - Аксесоар за екшън камера Joby Action Bike Mount & Light pack се присъжда на Димитрина Андреева за следния кадър:

 

3_nagrada

 

IV Емоционално Поощрителна награда - Участие във фотопленер "Среде Лето в Мугла" 2021се присъжда на Ивелина Петкова за следния кадър:

 

4_Nagrada

 

Наградата се дава от Генчо Петков.

 

Наградите бяха връчени по време на фотопленер "Среде Лето в Мугла" 2021. Наградените, които не са присъствали по време по награждаването, ще могат да получат наградите си след това в офиса на Фотографски системи или с куриер за тяхна сметка.